Gıda Kulübü Tüzüğü

MADDE 1- İSİM VE NİTELİK     : 

             “Gıda Kulübü”, Hitit Üniversitesi öğrencilerinin sosyal faaliyeti olarak kurulmuştur. Karar, yürütme ve denetim organları “Hitit Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesi” esas alınarak oluşturulmuş olup,  faaliyetlerini  Yönerge hükümlerine uygun olarak  Hitit Üniversitesi’nde sürdürmektedir.

 

MADDE 2 - AMAÇ     : “Gıda Kulübü”nün amacı Hitit Üniversitesi öğrencilerini donanımlı bir birey olarak yetişebilmeleri için mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, üniversitemizin ve diğer üniversitelerin özellikle Gıda Mühendisliği Bölümü ve diğer bölümlerinde okuyan öğrenciler arasında iletişim kurmak, bilimsel, kültürel ve sosyal yönden etkileşim sağlamak ve bilinçli gıda tüketimine katkıda bulunmaktır.

MADDE 3 – FAALİYET ALANLARI     :

1.         Paneller

2.         Konferanslar

3.         Çalıştay

4.         Kurultay

5.         Festivaller

6.         Geziler

7.         Fuar

8.         Resim Sergileri

9.         Turlar

10.       Konserler

11.       Toplu Eğlenceler

 

MADDE 4 – KULÜP ORGANLARI     :

Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruludur. “Hitit Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesi”   hükümleri doğrultusunda seçilir ve görev yaparlar.

 

MADDE 5 - TÜZÜK YÜRÜRLÜK VE DEĞİŞİKLİĞİ     :

Bu Tüzük “Gıda Kulübü”, kuruluşundan itibaren yürürlüğe girer. Tüzük değişikliği, Yönetim Kurulu önerisi ve Genel Kurul kararı ile gerçekleştirilir, Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğüne bildirilir.

Gıda Kulübü Tüzüğü

MADDE 1- İSİM VE NİTELİK     : 

             “Gıda Kulübü”, Hitit Üniversitesi öğrencilerinin sosyal faaliyeti olarak kurulmuştur. Karar, yürütme ve denetim organları “Hitit Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesi” esas alınarak oluşturulmuş olup,  faaliyetlerini  Yönerge hükümlerine uygun olarak  Hitit Üniversitesi’nde sürdürmektedir.

 

MADDE 2 - AMAÇ     : “Gıda Kulübü”nün amacı Hitit Üniversitesi öğrencilerini donanımlı bir birey olarak yetişebilmeleri için mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, üniversitemizin ve diğer üniversitelerin özellikle Gıda Mühendisliği Bölümü ve diğer bölümlerinde okuyan öğrenciler arasında iletişim kurmak, bilimsel, kültürel ve sosyal yönden etkileşim sağlamak ve bilinçli gıda tüketimine katkıda bulunmaktır.

MADDE 3 – FAALİYET ALANLARI     :

1.         Paneller

2.         Konferanslar

3.         Çalıştay

4.         Kurultay

5.         Festivaller

6.         Geziler

7.         Fuar

8.         Resim Sergileri

9.         Turlar

10.       Konserler

11.       Toplu Eğlenceler

 

MADDE 4 – KULÜP ORGANLARI     :

Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruludur. “Hitit Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesi”   hükümleri doğrultusunda seçilir ve görev yaparlar.

 

MADDE 5 - TÜZÜK YÜRÜRLÜK VE DEĞİŞİKLİĞİ     :

Bu Tüzük “Gıda Kulübü”, kuruluşundan itibaren yürürlüğe girer. Tüzük değişikliği, Yönetim Kurulu önerisi ve Genel Kurul kararı ile gerçekleştirilir, Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğüne bildirilir.

Hitit Üniversitesi